čtvrtek 20. října 2011

Microsoft je Andy Lees: mluvit do telefonu, není vhodné super, NFC brzy na Windows Phone

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/19/microsofts-andy-lees-talking-to-your-phone-isnt-super-useful/:
Microsoft na Windows Phone prezident, pan Andy Lees , jen zabalené do různých interview s Ina Smažený na AsiaD, ve kterém on vzal šanci škodolibou radost jménem Nokia o blížícím se spuštění jeho širokou škálu WP7 telefony. Navíc, on hrdě reagoval na tvrzení, že WP7 prodeje byly optimální objasněním toho, že Windows Phone 7 prodali více v prvních 12 měsících na trhu, než se Android. Je pravda, smartphone trh byl zcela připraven na další další účastník, když Microsoft přišel, ale odbočit. On také držel žádné údery, když žádal, aby debatují o výkyvy Andy Rubin je u Windows Phone od včerejší rozhovor s tím, že "Android je velmi techy", a že je to skvělý OS pro určitou populaci. Uvedl, že Android hity vás "s mřížkou Apps", místo aby "lidé přístup," který WP7 pravděpodobně má. Samozřejmě všichni víme, jak sociální přešel ...

Všechny žertoval stranou, když odpovídal na otázky, Ina v okolí hardware volby s tímto: "Chtěli jsme zastavit problémy s fragmentací, tak jsme zamčené spoustu věcí se chceme partnerům přidanou hodnotu, ale ne způsobem, který je chaotická.. Jako příklad, my hardwarové akcelerace prohlížeče - bez ohledu na WP zařízení si vyberete, to všechno funguje v konzistentním způsobem některé věci v roce 2012 rozšíří, že ".. Přecházet k větší konkurenceschopnosti otázky (kolem Siri, většinou), když prohlásil, že uživatelé mohou dokonce mluvit se svými Windows Phone telefonů, ale že ten realizace vidět v Siri není "super užitečné." On také - Zvláštní je, že musíme říci - poznamenal, že WP7 hlas implementace spoléhat na Bing, který využívá "plnou sílu internetu, spíše než je určitá podmnožina." Poslední Zkontrolovali jsme byli Siri a Wolfram Alpha připojený k internetu, ale my jsme si své místo - v teorii, přinejmenším. Potvrdil, že mluví s něčí telefon byl praktický v místech, jako jsou osobní automobily, ale zdálo se, znamenat, že štěkot příkazy k telefonu na veřejnosti není něco, co Microsoft byl nakloněný požádat svým uživatelům dělat.

Na hardware související poznámka, Andy potvrdil, že NFC čipové sady se skutečně loď na WP7 zařízení v příštím roce, a zároveň Microsoft nemá zájem konkurovat Google a jako z platformy hlediska, je to více než rádi, aby mobilních plateb prostřednictvím služeb , které již existují. Citujme: "Microsoft poskytuje technologické stavební bloky, takže platby lze provést po telefonu - nemáme konkurenci s ostatními lidmi poskytování služeb budeme mít platformu přístup.." Konečně se také zmiňoval o zařazení jako LTE infrastruktury za WP rozvíjí, takže nás zajímalo, jestli to bude Apple (nebo někdo úplně jiný), jako poslední 4G protahování.

Microsoft je Andy Lees: mluvit do telefonu, není vhodné super, NFC brzy na Windows Mobile původně objevila na Engadget na st. 19 říjen 2011 23:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat