čtvrtek 20. října 2011

Accel, Redpoint Put $ 24M do on-line video síť infrastruktury spuštění Qwilt

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/lLBC1_Rko1M/:
Qwilt

Qwilt, poskytovatel síťových video-infrastrukturních technologií, má zvednutý $ 24 mil. v roce dvou kolech financování od partnerů Accel, Redpoint Ventures, Crescent Point Group, RealNetworks zakladatel Rob Glaser a dalších investorů.

Společnost, která byla založena v roce 2010 veterány z Cisco Systems a Juniper Networks, pomáhá internetu služeb účinnější a nákladově efektivně dodávat vysoce kvalitní video pro své zákazníky. To znamená, že více zákazníků můžete prohlédnout videa ze zdrojů, jako Netflix, YouTube a Hulu v nejvyšší možné kvalitě, když chtějí.

Qwilt video-technologická společnost řeší dost velký problém souvisí s nedávným výbuchem video doručení přes internet (přes Netflix, YouTube, Hulu, atd.), na více obrazovkách. Video nyní představuje asi 40% všech internetových provozu, a očekává se, čtyřnásobný do roku 2015, kdy je video Očekává se, že více než dvě třetiny všech online aktivit. Streamovaná videa ze služby Netflix sám tvoří 30% internetového provozu ve špičce večerních hodinách dnes. Faktem je, že existuje obrovská zátěž to všechno nový obsah je umístění na Internetu.

Tak, jak se Qwilt vyřešit? Po spuštění technologie mohou být použity nosiče pro identifikaci, sledování, ukládání a distribuce videa na internetu. Jak Alon Maor, Qwilt generální ředitel a spoluzakladatel vysvětluje, nejsou nosné sítě není architekturu pro rozsáhlé online video uživatel. Qwilt technologie, která je v tajnosti v posledních dvou letech, aby dopravci vytvořit univerzální pro doručování videa, vrstva, která funguje transparentně, bez přerušení nebo změny poskytovatele obsahu a síťové infrastruktury. Qwilt tvrdí, že její technologie lze snadno integrovat do sítí, jakož i nosiče.

Qwilt, který zahájí v první polovině roku 2012, je nyní testuje své výrobky v USA, Asii a Evropě. Nová prostředky budou použity k rozsahu prodeje a inženýrskými týmy.



Žádné komentáře:

Okomentovat