čtvrtek 20. října 2011

Deezer jde globální, streamování hudby služba přichází do více než 100 nových zemí

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/19/deezer-goes-global-streaming-music-service-coming-to-over-100-n/:
Mnoho lidí zde v dobré ol 'USA znají streamování hudebních služeb , jako Pandora, Rhapsody a Spotify , ale nemusí být vědomi toho, že Deezer nádobí se naladí lidé z celého rybníka. Právě minulý měsíc spustila mobilní služby na Orange, Francie je největší dopravce, a nyní se společnosti snaží získat mnohem větší geografické působnosti. Deezer plánuje spuštění ve více než 100 dalších zemí v blízké budoucnosti, a je v procesu partnerství s partou dalších telekomunikační společnosti, jak to udělat. Je to s neobvyklým přístupem k expanzi, bude pro sluchově v oblastech s nedostatečnými službami, místo vstupu do boje na největší hudební trh v USA a Japonsku - Indonésanů a Brazilců musím dostat se v pátek taky, víš. Důvodem pro to? Získání práva v USA je těžké (a drahé), ale globální licence snáze přijít, která umožňuje Deezer diaspora se vyskytují po tuctech. Takže radost milovníkům hudby po celém světě, brzy budete moci dostat na Deezer.

Deezer jde globální, streamování hudby služba přichází do více než 100 nových zemí původně objevila na Engadget na st. 19 říjen 2011 23:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Yahoo News | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat