čtvrtek 20. října 2011

Apple oznamuje, 9 měst, termíny pro iOS Diskuse Tech World Tour 2011

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ghqlv85Ow4U/apple-announces-9-cities-dates-for-its-ios-tech-talk-world-tour-2011.ars:

Apple oznámil datum a měst pro roční iOS světové Diskuse Tech Tour , takže poskytuje vývojářům v devíti městech po celé Evropě, Asii a Americe možnost mluvit a učit se z vlastních inženýrů Apple. Devět měst jako je Berlín, Londýn, Řím, Pekingu, Soulu, Sao Paulo, New York City, Seattle, a Austin a data běží od 2. listopadu do 23. ledna.

Apple začal dělat Tech prohlídky diskuse svět v roce 2008 (tehdy se soustředím jen na iPhone, ale nyní rozšířen na všechny IOS), s cílem oslovit více vývojářů, než ti, kteří by mohli dělat to ve světě Apple vývojářů konference v San Franciscu. Tehdy se společnost snažila pokrýt více než 20 městech, ale zmenšoval poté se soustředit na nejoblíbenější destinace pro vývojáře v těchto regionech.

Letošní turné zahrnuje jeden den klábosení s odborníky a inženýry společnosti Apple s panely, které se bude diskutovat o věcech, jako je iPhone a iPad Návrh uživatelského rozhraní, přijetí iCloud skladování, aplikace výkon, AirPlay, maximalizace místo uvědomění, video a fotografické efekty a další. Vývojáři, kteří mají zájem o účast se musí zaregistrovat prostřednictvím webu pro vývojáře Apple a vyberte alespoň jednu relaci od každého časového úseku k účasti. Pokud napíšete iOS aplikace a nedostal šanci jít na vyprodaném WWDC v tomto roce, mohlo by to být dobrá příležitost spojit se s ostatními podobně zaměřenými vývojáři moc, tak proč ne?

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat