čtvrtek 20. října 2011

Visual.ly zvyšuje 2 miliony dolarů, aby ještě více infografiky

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/nV6e1dMgsoQ/:
Screen Shot 2011-10-20 at 12.41.54 AM

Visual.ly , tým postavený od infografiky týmu za Mint velkolepé infografiky, zvýšil 2 miliony dolarů v počáteční financování, vedl o CrossLink kapitál , SoftTech a 500 Startups , stejně jako andělé Kapor kapitál , Giza Ventures , námořní Ravikant , Marka Goines , Josh James a další.

Podle jeho financování vydání, Visual.ly má 26K uživatelům přihlásit se součástí jeho beta (již brzy), přes 300K vytvořil infografiky, získal více než jednoho milionu zobrazených stránek měsíčně na svých internetových stránkách a zdvojnásobila počet indexovaných infografiky se na stránkách protože demoed v dubnu.

Pre-beta trh společnost již spolupracuje s mediálními společnostmi, jako je The Atlantic, BuzzFeed, AskMen, CNNMoney, dobré, Ekonom, NASDAQ, Skype, National Geographic, Wall Street Journal, aby své infografiky a vizualizace dat řešení.

"Jsme definovat nový prostor - umožňuje uživatelům vytvářet sexy, vysoký dopad vizualizace dat," říká spoluzakladatel Stew Langille. "Právě teď tam jsou některé společnosti v prostoru, business intelligence, jako je palantír, výjevy, a mnoho očí z IBM. Máme přístup na trh z jiného úhlu, ale někteří mohou vidět jako potenciální konkurenci. "

Langille chce využít peníze k vybudování Visual.ly je vývojářský tým, stejně jako zásoby na specialisty vizualizaci dat. Visual.ly plánuje zahájení jeho beta během roku, a veřejně brzy poté. Protože svět zcela potřebuje více infografiky.



Žádné komentáře:

Okomentovat