čtvrtek 20. října 2011

Do hlubin Let-us-buy-T-Mobile kampaně AT & T astroturf

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/MEd2dbeAg0s/into-the-depths-of-atts-let-us-buy-t-mobile-astroturf-campaign.ars:

AT & T je legendární pro praní veřejných preferencí prostřednictvím menšiny a sociálních služeb, skupiny, které podporuje finančně, aby bylo dosaženo zřejmé vlna podpory. My jsme písemně o tom dost časech , aby se překvapit praxí už, ale Centrum pro veřejnou integritu se právě uzavřené in-hloubkové šetření z praxe , které stojí za pohled. Za účelem podpory navrhovaným T-Mobile výkup, AT & T se kopal hluboko do svého seznamu příznivců a zašla tak daleko, že si místní skupiny, jako Shreveport-Bossier Rescue Mission psát dopisy podpory federální vlády.

Samozřejmě, že téměř každá nezisková kontaktovat na článek CPI byl šokován, šokován! na jakýkoli náznak, že AT & T je nutily ... ale nikdo popřela, že by žádal, aby psal dopisy. Několik citací říkali. Zvláštní Dreams Farma v St Clair černošské čtvrti, Michigan obdržel jen asi 2.000 dolarů od AT & T za posledních několik let, ale to šlo dál a psal dopis FCC ptá T-Mobile koupi má být schválen. "Samozřejmě bychom chtěli podporovat podniky, velký nebo malý, pokud to podporuje nás," řekl prezident skupiny, Larry Collette, na CPI. "Všechno je obousměrná ulice."

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat