úterý 19. července 2011

Sony London Studio šéf mluví 3D hodiny, slibuje VR náhlavní soupravy

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/19/sony-london-studio-chief-talks-3d-lessons-promises-vr-headsets/:
Copak si zvykl na 3D PS3 hry zatím? Škoda, protože Sony připraveni přeskočit, že módním pojmem s jiným kdysi vychvalovaný, pohlcující tech z dávných dob - virtuální reality . Oznámila před Sony London Studio šéf Mick Hocking Develop konference na téma "3D posmrtné řeč," je slovo japonského elektronického giganta je v plném proudu s R & D testování hlavy montáž displeje. Předvádět na CES na začátku tohoto roku, jednotka obsahuje twin-OLED obrazovky, které vás blíže ke hře, smažené a oči všech. Pokud se něco z toho zní povědomě, je to proto, že je to všechno velice 1995 . Přesto se zdá, Hocking dost optimistický společnosti poučení ponořením jeho špičky do tří-dimenzionální vody, a dokonce vytvořil tzv. "3D 10 přikázání", aby byla zajištěna kvalita výrobků výstup. Hit zdroj níže divize Velké Británie hlavu plnou 3D úvah.

Sony London Studio šéf mluví 3D hodiny, slibuje VR headsety původně objevila na Engadget na út. 19 červenec 2011 02:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq | zdroj Rozvíjet | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat