úterý 19. července 2011

ITC patent proti rozhodnutí Apple bude stát, Kodak přikyvuje souhlasně

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/19/itc-patent-ruling-against-apple-will-stand-kodak-nods-approving/:
Červenec je tvarování až bude dost dobrý měsíc pro Kodak. Jen pár týdnů po udělení kamer výrobce druhý dech v boji proti pokračující patent Apple a RIM , ITC vydal další rozhodnutí v její prospěch, určení, že May rozhodnutí proti Cupertino bude stát. Úprava je stížnost Apple, podal v dubnu 2010, nabíjení Kodak se porušení dvou patentů na zpracování obrazu a řízení spotřeby. 12. května, ITC soudce Robert Rogers sestřelil útoku Apple rozhodl, že patenty nebyly porušeny, a že jeden z nich byl neplatný. Plénum bylo naplánováno přezkoumání Rogers "rozhodnutí do konce tohoto roku, ale to není pravda, teď, ITC rozhodla o uzavření vyšetřování (viz PDF, dole). Kodak byl pochopitelně spokojený s výsledkem, ale jeho zaměření se nyní obrátit na 30. srpna, kdy je správní právo soudit Očekává se, že vážit na společnosti patent útok proti oběma RIM a Apple.

ITC patent proti rozhodnutí Apple bude stát, Kodak přikyvuje souhlasně původně objevila na Engadget na út. 19 červenec 2011 05:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Bloomberg | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat