úterý 19. července 2011

Arduino bázi GVS1 videa sampler je jako DIY MPC pro pixelated klipů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/arduino-based-gvs1-video-sampler-is-like-a-diy-mpc-for-pixelated/:
GVS1
Sladké milosrdný tech bohové milujeme Arduino . Ale vážně, zdá se už skoro není tento malý MCU neumí. Poslední šíp v toulci na úžasné je to malý sampler , tzv. GVS1, které mohou zachytit, smyčky, pozastavení a zrušení pixelated klipů 1 - nebo 1,5-bit video v nádherné 128 × 96 jasnost. (A než se ptáte, my nejsme úplně jisti, co půl bitů je jeden.) Tvůrce, známý jako Gijs on Vimeo, plánuje upgrade GVS1 na 2-bit zachytit na nějakém místě a usiluje o získání Některé telefonní soupravy ven buď v září nebo v říjnu. Pokud jste netrpěliví, a mají potřebné dovednosti, pájení, najdete schémata a kód Arduino u zdroje. Ale předtím, než jdete, ujistěte se podívat na pár demo video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Arduino bázi GVS1 videa sampler je jako DIY MPC pro pixelated klipů

Arduino bázi GVS1 videa sampler je jako DIY MPC pro pixelated klipů původně objevila na Engadget na po. 18 červenec 2011 21:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Hack a Day | zdroj gieskes.nl | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat