úterý 19. července 2011

Verizon Galaxy tab 10,1 mohou balení Micro Sims, sílu nabíjení majitelé vypuknout nůžky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/verizons-galaxy-tab-10-1-may-pack-micro-sims-force-charge-owne/:
Galaxy tab 10,1 Micro SIM
Tam byly některé tušením, že T-Mobile OG Galaxy tab přijde balení Micro SIM , ale pověst se nikdy přišlo k povolení. Teď podobný příběh se točil kolem LTE-sportovní Galaxy tab Verizon 10.1. Android Centrální dostal zelenou, prstů zbraně na domnělý obraz Big Red přípravy dokumentů, který odhaluje Honeycomb břidlice se nepoužívá standardní velikosti 4G SIM najdete v Thunderbolt , Droid Charge, Revolution - místo, to přijde plněné malé 3FF karty. Firma má již je jasné, že tam bude žádné LTE roaming se zařízeními, snad se to snaží odradit uživatele od vyměňovat jedné SIM mezi telefonem a tablet ušetřit peníze. Nebo snad Samsung si vybral formát kvůli omezením prostoru. Asi budeme muset počkat a uvidíme - což doufejme, že nebude dlouho .

Verizon Galaxy tab 10,1 mohou balení Micro Sims, majitelé sílu nabíjení vypuknout nůžky původně objevila na Engadget na po. 18.červenec 2011 23:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Android střední | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat