úterý 19. července 2011

Fujitsu chce vytlačit založených na lokalizaci aplikace, stáhněte je zase zpátky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/19/fujitsu-wants-to-push-out-location-based-apps-pull-them-back-ag/:
Možná, jen možná, toto bezdrátové technologie ve vývoji společnosti Fujitsu dává jistý smysl. Když jdete v dosahu NFC čidla nebo GPS souřadnice, cloud-based systém bere svobodu tlačí místně příslušné aplikace do telefonu nebo tablet. Zadejte muzeum, například, a budete automaticky přijímat jeho průvodce app. Váš přístroj mohl být ještě pracovat jako virové vysílač, šíření aplikace pro telefony jiných návštěvníků. Nakonec, když odejdete, všechny bloatware prostě magicky nezmizí. Jinak, muzea marketingové oddělení pohodlně zapomene nastavit tento poslední krok, náhodně příznaků, až do jeho newsletteru a vezme dar od svého PayPal účtu a zároveň má šanci. Rádi bychom samozřejmě najít tento poněkud zneklidňující, pokud muzeum má dinosaury .

Fujitsu chce vytlačit založených na lokalizaci aplikace, stáhněte je zase zpátky původně objevila na Engadget na út. 19 červenec 2011 10:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroj Fujitsu | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat