úterý 19. července 2011

BlackBerry scénáře aktualizace přináší zip těžby, větší možnosti ukládání dat pro příslušenství

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/19/blackberry-playbook-update-brings-zip-extraction-more-storage-o/:
RIM, zda pracuje rychle, aby své 500000 silné BlackBerry Playbooks až funkční par. tablet Je na trhu za tři krátké měsíce a je již nastaven pro příjem čtvrté software update . V tomto případě zmáčkněte "kola, RIM přidána možnost ukládání příloh na výměnné karty SD nebo vnitřní paměti telefonu, výpis zip soubory z e-mailu (i když budete muset použít Bridge a portu, na BlackBerry smartphone), špetka k Zoom umožňuje sledování videa a - vítěz duh ocenění - portrét prohlížení fotografií. Také software nyní podporuje 15 dalších jazyků - skvělá zpráva, pokud budete mluvit Galician. Pokud máte v plánu na uchopení této kartě QNX, obdržíte v1.0.7 Update v rámci procesu instalace. Současní majitelé mohou čekat na oznámení o aktualizaci, nebo jen vytáhnout ručně. Takže, co čekáte? Získat stažení.

BlackBerry scénáře aktualizace přináší zip těžby, větší možnosti skladování příloh původně objevila na Engadget na út. 19 červenec 2011 11:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MobileBurn | zdroj BlackBerry Blog | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat