úterý 12. července 2011

Star Trek PADD App je LCARS-sportovní Trekkie referenční Bible pro iPad

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/12/star-trek-padd-app-is-a-lcars-sporting-trekkies-reference-bible/:
Star Trek PADD App
Shromáždit kolem iPad Trekkies, máme pro vás léčit - CBS Interactive právě rozpoutala Star Trek PADD App. Ve svém jádru je hluboký databáze informací o pořadech a filmech, včetně obsazení a charakter dat, informace o planetách, které obývají vesmír, a epizoda průvodcem. Nejlepší ze všech, je celý zážitek uvedené v klasickém LCARS rozhraní, které by měly být známé na všechny fanoušky The Next Generation (TNG, nebo jak skvělé děti volají to). Kromě toho slouží jako reference pro všechny věci, Trek, aplikace táhne v krmivech z oficiálních stránek Facebook a Twitter. Můžete si ji chytit, v celé své černé a pastelových barvách slávu, za $ 5 na zdroje odkaz a podívejte se na galerii níže.

Star Trek PADD App je LCARS-sportovní Trekkie referenční Bible pro iPad původně objevila na Engadget na út. 12.07.2011 14:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroj App Store | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat