úterý 12. července 2011

Panasonic debutuje UT-PB1 e-reader tablet, koření s příchutí Android (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/12/panasonic-debuts-ut-pb1-e-reader-tablet-spices-it-with-android/:
Panasonic UT-PB1
Poslouchejte, bibliofilů. Aktuální e-čtenáři nemají dostatek pizazz pro tebe? Panasonic Japonska vázaný prototyp e-book reader tablet může být jen vaše fantazie. Podle DigInfo, UT-PB1 byl nedávno-off na e-Book Expo Tokiu sportovních 7-palcový displej 1024 x 600, micro SD slot, webkamera, WiFi a všichni běží na vrcholu dual-core procesor. Protože se systémem Android , je tu potvrzena podpora pro základní aplikace jako e-mail, ale je těžké říct, jak omezit míru stavět bude. Čtenář bude mít 600 "previewable" tituly, jak začít, a Rakuten 's e-knihkupectví bude sloužit do obsahu a real-time aktualizací - přes vlastní API - v srpnu, kdy služby oživí. Panny zbývající drahoty o určitou cenu a uvolnění informací, ale než se dostanete zpět do vázaná na vašem stole, hlava kolem break pro zobrazení v akci.

Pokračovat ve čtení Panasonic debutuje UT-PB1 e-reader tablet, koření s příchutí Android (video)

Panasonic debutuje UT-PB1 e-reader tablet, koření s příchutí Android (video) původně objevila na Engadget na út. 12 červenec 2011 02:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj DigInfo | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat