úterý 12. července 2011

TiVo cca skoky z iPad na iPhone, přidává podporu pro Series3 a HD DVR

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/12/tivo-app-jumps-from-ipad-to-iphone-adds-support-for-series3-and/:
Časopis ad ukázal, že je na cestě , a dnes TiVo prošel tím, že uvolňuje verzi svého vzdáleného aplikace pro iPhone a iPod Touch. v1.5 znamená víc než jen získat stávající iPad rozhraní připravené pro menší obrazovky, ale také zvyšuje kompatibilitu tím, že přidá "omezenou kompatibilitu" (vyhledávání, prohlížení a naplánované nahrávání, plus Virtual Remote) se staršími TiVo Series3 , TiVo HD a TiVo HD XL DVR, stejně jako TiVo premiér dodávané kabelovým operátorům RCN a Suddenlink. Stále čekají na svou příležitost, je slíbené Android verze - pokud jste ve Velké Británii . Podívejte se na tiskovou zprávu po přestávce, nebo stačí kliknout na odkaz níže iTunes a dát ho ke stažení sami, zejména proto, že i TiVo-méně můžete prohlížet své zboží díky novému režimu host.

[Díky, @ BrennokBob a Larry]

Pokračovat ve čtení TiVo cca skoky z iPad na iPhone, přidává podporu pro Series3 a HD DVR

TiVo cca skoky z iPad na iPhone, přidává podporu pro Series3 a HD DVR původně objevila na Engadget na út. 12.7.2011 12:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Zatz není Funny | zdroj iTunes | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat