úterý 12. července 2011

HP Stephen DeWitt vést webOS globální obchodní jednotky, Jon Rubinstein ustoupil stranou

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/11/hps-stephen-dewitt-to-lead-webos-global-business-unit-jon-rubi/:
deWitt
Vypadá to, jako by to trochu míchání děje v HP v brázdě TouchPad je zpráva - a jeho o něco méně než lichotivé příjem. Společnost oznámila, že Stephen DeWitt se ujímá vedení v webOS HP globální obchodní jednotky, a Jon Rubinstein převezme jako senior viceprezident pro globální inovace pro HP Personal Systems Group - DeWitt se z PSG Americas. Budete samozřejmě vědět, Jon jako hlavní roztleskávačka pro webOS v minulosti, se objeví na naší show již v březnu na odiv TouchPad a před 3 . Stephen se řídí stejným nadšením v vychvalovat snadno ovladatelnou ctnosti OS, nebo budeme místo toho se objevuje webOS tiskárny ? Pojďme veškerou naději na to první.

Update: DeWitt byl předtím v čele PSG Americas, nikoli globální Personal Systems Group. Stephen DiFranco převezme roli SVP pro PSG Americas.

Pokračovat ve čtení HP Stephen DeWitt vést webOS globální obchodní jednotky, Jon Rubinstein ustoupil stranou

HP Stephen DeWitt vést webOS globální obchodní jednotky, Jon Rubinstein ustoupil stranou původně objevila na Engadget na po. 11.07.2011 16:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat