úterý 12. července 2011

LG Optimus Pro plochy, upravený pro další obchodní jednání (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/12/lg-optimus-pro-surfaces-dressed-for-your-next-business-meeting/:
Špatná RIM - každý chce kus koláče BlackBerry, protože společnost snaží udržet svou pozici tváří business-zlobil se smartphony v době vládne iPhone a Android zařízení. Je těžké se vyhnout, kde společnost při pohledu na tyto záběry objevený svět Itálie Android blog připravovaného LG Optimus Pro, jehož tvarový faktor by měl dokázat, pohodlně známý BlackBerry oddaným. Podle místa, Gingerbread zařízení má 2,8 palcový displej, tři megapixelový fotoaparát, 800 MHz procesor a poběží € 179 (249 dolarů), v této zemi. Ne mnohem více informací je k dispozici v současné době, ale to video po přestávce, a zdroj odkazu je pár záběrů, pokud potřebujete pomoc si představoval, že v ruce na své příští zasedání rady.

Pokračovat ve čtení LG Optimus Pro plochy, upravený pro další obchodní jednání (video)

LG Optimus Pro plochy, upravený pro další obchodní jednání (video) původně objevila na Engadget na út. 12.7.2011 11:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android Společenství | zdroj Android World (Translation) , Android HD Blog (překlad) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat