neděle 3. července 2011

Sexuální aktivita sledována Fitbit se objeví ve výsledcích vyhledávání Google

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xT_q0KAD7B4/:


Jejda. Uživatelé fitness a kalorií Tracker Fitbit muset dávat větší pozor při vytváření profilu na webu. Sexuální aktivitu mnoha uživatelů firmy Tracker a on-line platformy lze nalézt ve výsledcích vyhledávání Google, což znamená, že profily těchto uživatelů jsou veřejné a vyhledávat. Můžete klikněte zde pro přístup k těmto výsledkům.

Jak možná víte, Fitbit Tracker je kompaktní přenosný přístroj, který se připevňuje na oděv nebo zapadne do kapsy a zachycuje, díky akcelerometru technologií, informace o zdraví, každodenní činnosti, jako jsou kroky, ujetou vzdálenost, počet spálených kalorií, množství a intenzity cvičení kvalitu spánku. Uživatelé mohou také přihlásit výživa, hmotnost, další aktivity (včetně sexuální aktivity) a jiné zdravotnických informací na webu s cílem získat úplný obraz o jejich zdraví.

Tak proč jsou profily Fitbit uživatelů možné vyhledávat v Google? Není to opravdu Fitbit chyba. Když si vytvoříte profil, je výchozí nastavení soukromí umožňuje profily, které lze nalézt ve výsledcích vyhledávání (Google, Bing, atd.). Pokud nemáte unclick toto nastavení, bude to zřejmě dělají vašeho profilu veřejnosti, aby někdo najde.

Takže tito uživatelé nevědomky dělí o své nejintimnější detaily (např. líbání, objímání a více), při nahrávání jejich sexuální aktivity spočítat, kolik kalorií spálili mají v daném časovém období.

Samozřejmě, že sex se počítá jako cvičení, ale budete chtít, aby si rozmyslet, než nahrávání na Fitbit a dělat svůj profil pro veřejnost (TMI, někdo?). A na tento problém zmírnit, snad Fitbit by se mělo změnit výchozí nastavení o ochraně soukromí.

Díky Andy Baio za tip.


Žádné komentáře:

Okomentovat