neděle 3. července 2011

Google nabídky pi pro bezdrátové Nortel má patent skrýš, přináší komedie do míst, nikdy nenapadlo, že to možné

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/02/google-bids-pi-for-nortels-wireless-patent-stash-brings-comedy/:
Povolení k surfaři hrát Pac-Man místo skutečně zahájení hledání ukázali až po dokončení? S ohledem na procházku po epizodě Burn Notice? Házení internetu na magické indického autobusu ? Všechny relativně normální věci z jednoho Google, Inc, ale zdá se, že Larry Page je kamenný chování je vlastně docela zakrývání charakter. Během oblečení nedávné pokus nabídnout více než rád Apple, EMC, Ericsson, Microsoft, RIM a Sony kousek prestižní Nortel bezdrátového patentového portfolia, Reuters hlásí, že Google hry byly ... méně než konvenční. Údajně se společností BID 1902160540 dolarů a 2614972128 dolarů, lépe známý jako matematiků Brun je konstantní a Meissel-Mertens konstanta, resp. Stále vtipnější, Google se rozhodl nabídnout 3,14159 miliardy dolarů (víte, PI), kdy nabídky dosáhly 3 miliardy dolarů. Jeden z nejmenovaných zdrojů shrnul bizarnosti docela dobře:

"Google je nabízení s čísly, které nebyly ani čísla. Bylo jasné, že oni byli nabídek se vzdáleností mezi Zemí a Sluncem. Jednou z nich byla částka slavné matematické konstanty, a když se dostal až 3 miliardy dolarů, které nabídku pi. kterém bylo svrchovaně jistý, nebo byli znudění. "

Nebo možná jsou to jen extrémně úžasné?

Google nabídky pi pro bezdrátové Nortel má patent skrýš, přináší komedie do míst, možná nikdy nenapadlo, že původně objevila na Engadget na so. 02.7.2011 20:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink New York Times | zdroj Reuters | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat