neděle 3. července 2011

Jižní Korea plánuje převést všechny učebnice na digitální vysílání, swap batohy pro tablets do roku 2015

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/03/south-korea-plans-to-convert-all-textbooks-to-digital-swap-back/:
No, to příliš velký Kindle se nestal vrahem učebnice Amazon doufal, že to bude, ale alespoň v jedné zemi se pohybuje vpřed s plány na Posviťme si na břemena na budoucí generace Samsung ; execs. Jižní Korea oznámila tento týden, že plánuje utratit přes $ 2 miliarda tvorbě digitálních učebnic, nahrazení papírových ve všech svých škol do roku 2015. Studenti by se přístup k bezpapírové studijní materiály z tzv. cloud-based systém, který doplňuje tradiční multimediální obsah na školní dodávané tablets. Systém by také umožnit studentům homebound dohnat práci na dálku - nebudou cvičit Taekwondo na virtuální mat, ale mohli účastnit výuky matematiky a čtení při pobytu mimo školu, například. Oba programy jednoznačně nabízí značné výhody pro země vzdělávacího systému, ale nemají očekávat, že podobné řešení pop-up blíže k domovu - s obyvatelstvem USA v počtu šest krát větší než naše spojence na Dálném východě, mnoho našich budoucích vůdců může být výkon papír na dlouhou dobu dopředu.

Jižní Korea plánuje převést všechny učebnice na digitální vysílání, swap batohy pro tablets v roce 2015 původně objevila na Engadget na ne. 03.7.2011 06:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MIT Technology Review | zdroj Chosunilbo | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat