neděle 3. července 2011

Google je šest-přední válka

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/s4kUgoc3V98/:

Poznámka redakce: Host přispěvatel Semil Shah je podnikatelem zájem o digitální média, spotřební internetu a sociálních sítí. Ten sídlí v Palo Alto, a můžete sledovat ho na Twitteru @ semilshah .

Zatímco tech svět se třese o zahájení a důsledky nového Google je sociální síť, Google + , je třeba poznamenat, že Google není jen ve válce s Facebook , to je ve válce s různými společnostmi v různých odvětvích. Ve skutečnosti, Google bojuje více frontách s mnoha tech obrů pro kontrolu nad některými z nejcennějších kusů nemovitostí v technologii. Ať už jde o sociální, mobilní, prohlížení, místní podniky, nebo dokonce i vyhledávání Google je, že budou napadeni ze všech stran. A nenechte se mýlit, ale bojují zpátky a snažil se potlačit, tvrdá. Podnikatel, který se stal spekulativního kapitálu Ben Horowitz položila základy pro tento ve své funkci v době míru CEO / Válečný CEO , řekl Larry Page "Zdá se, že zjistí, že Google se stěhuje do války a on jasně chce být válečné CEO. To bude zásadní změna pro Google a celé high-tech průmyslu. "Horowitz je to pravé.

Než jsem se zkoumat jednotlivé bitvy přední strana ve válce, je důležité upozornit na skutečnost, že snad žádná jiná technologická společnost right teď mohl vydržet tak mnohostranné útoku, natož aby mohli oplatit efektivně. Jistě, Apple by se vláčet tím, Facebook, takže integrovaná do iOS5 Twitter, a jistě, Amazon a Apple mají vlastní tussles na digitální média a platby, ale na konci dne, Google je v tomto unikátním a potenciálně velmi zranitelné pozici, která se bude testovat společnosti odvahu a schopnost nejen objevit sebe, ale také třeba posílit jeho jádro. Pojďme se rychle podívat do Googleplex , což může nyní vypadat spíše vojenský komplex, kreslení se strategie a taktiky pro tuto válku. Google musí bojovat na dobu nejméně šesti frontách současně.

Prohlížeč Přední: Uživatelé mají na výběr mezi Internet Explorer ( Microsoft ), Firefox ( Mozilla ), Safari (Apple), a Google nabízí, Chrome . Spekulace, že Facebook má zájem v prohlížeči, poněvadž Mozilla spoluzakladatel Blake Ross je zaměstnanec, ale to se ještě nestalo. Více nedávno, sociální prohlížeč RockMelt zachytil zájmy některých lidí, a minulý týden zajištěné $ 30M na financování s tím, Facebook členové představenstva Jim Breyer a Marc Andreessen jeho rady. Andreessen zřejmě ví něco o prohlížečích. I když většina prohlížečů umožňují uživatelům výkon jejich vyhledávání v Google jako jedna z možností, Googe Chrome je nabídka není vést prohlížeč podíl na trhu, a

Žádné komentáře:

Okomentovat