neděle 3. července 2011

Deklarace nezávislosti pojištění

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yPkSUCpmCSU/:

Dave Chase je zakladatel a CEO společnosti Avado , TechCrunch Disrupt NYC finalista. Předtím působil jako konzultant pro zdravotnickou praxi Accenture a byl zakladatelem zdraví podniku společnosti Microsoft. Toto je část I ze dvou částí post. Můžete sledovat ho na Twitteru @ chasedave .

Rozsah Do-it-yourself (DIY) hnutí reformy zdravotnictví je výrazně větší, než jsem si uvědomil, když píše o tom, že pohyb může mít vliv na Talent války odehrává v tech Společenství. Natolik, že jsem přesvědčen o tom, že jsme na prahu třetí a zdaleka největší, hlavní vlna se ochrany zdraví. V první vlně bylo zavedení mainframe / minipočítače na oddělení řešení. Druhá vlna byla charakteristická klient-server systémů a větší míru integrace v rámci zdravotnického podniku, i když stále ještě omezené mezi zdravotnickými organizacemi.

Ani jeden z prvních dvou vln dramaticky změnila krajinu na zdravotní péči. V kontrastu se třetí vlna zásadně změnit konkurenční prostředí. Zdravotnictví je hyperinflace vyvolala DIY zdravotní reformátoři deklarovat, co činí prohlášení nezávislosti pojištění . Zatímco reformátoři rozpoznat pojištění hraje důležitou roli pro řízení vysoce rizikové události (požár domu, dopravní nehody, rakovina), poplatek za služby modelu, základní pojištění ze dne na den zdravotnictví vytvořil to, co znamená 40% "pojištění byrokrat daň ", že chtějí svobodu od.

Protestující zdravotnictví zdanění Byrokratizace

Přehled deklarace nezávislosti pojištění je následující:

Zdravotní péče je nevhodné pobídky a doprovodné dusivé byrokracie řízené tím, že brání ze dne na den se zdravotní pojištění způsobilo hyperinflaci, která je drcení rodinu, zaměstnavatele a státních rozpočtů a brzdí růst zaměstnanosti. To musí být zastaven. Občané a poskytovatelé zdravotní péče dělají přesně to však kontraproduktivní, pojištění předpisů zhoršení schopnosti rozšířit na zdravotní pojištění prokázáno, že snížení nákladů o 40% a více.

Proto my, prohlašuji, že:

  • Spojené státy jsou a po právu mají být svobodnými a nezávislými pojištění a soběstačná v přístupu ze dne na den zdravotní péči;
  • že jsou zproštěny veškeré poddanosti pojištění byrokracii;
  • a že všechny pojišťovny spojení týkající se nákupu ze dne na den zdravotní péči, a měl by být zcela rozpuštěn;
  • jako svobodné a nezávislé státy mají plnou moc k prozkoumání řady efektivnější způsoby přístupu ze dne na den zdravotnictví, a provádět všechny ostatní úkony a věci, jež nezávislé státy mohou po právu činit.

Nové modely péče a platba Prosazování nové zdravotní IT Kategorie

Vzrušující věc, pro tech společenství se změní skomírající sektor technologií (Health IT), které působí jako katalyzátor celé nové kategorie software vyžaduje nový péče a platební modely, které DIY zdravotní reformátoři agresivně sleduje. V době, kdy jsem psal o zdraví DIY reformy kousek, jsem si vědom některých inovativních nových modelů a organizací. Od té doby jsem se dozvěděl mnohem více, a to je umocněna tradičním převálcovat v pojišťovnictví a Pharma založení nové divize sledovat zásadně změnily krajinu (např. pojišťovny nastavení více oblastí podnikání, které nejsou pojištění nabídky zaměřené na wellness, 97 nové iniciativy v průmyslu Pharma v roce 201

Žádné komentáře:

Okomentovat