sobota 2. července 2011

Nové Wifi Tech může až zdvojnásobit telefonu Životnost baterie

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jcIMDMHMqw8/:

Pokud jste někdy pocit, že někdo na WiFi síť, kterou používáte, je hogging všechny šťávy, budete mít pravdu. Nejen, že sdílení Wi-Fi s ostatními stahování velkých souborů v rozporu s vaší radosti z nejnovějších virových video, ale může majorly mozků baterie stejně.

Nové řešení z Duke University informatika student absolvent mohl zmírnit své frustrace a potenciálně zdvojnásobit životnost baterie tím, že své WiFi zařízení "NAP" větší šířku pásma, dokud není k dispozici. To znamená, že budete muset počkat pár minut se dívat na video, ale které by mohly být přínosem tak produktivitu.

Justin Manwelier je Sleepwell je kus softwaru, který pomáhá maximalizovat efektivitu tím, že upozorní stáhnout WiFi zařízení v telefonu, když je ke stažení skončil na sousedním zařízení. Většina WiFi zařízení musí "zůstat vzhůru", při čekání na ně přijde řada ke stažení, odvodnění velké množství baterií v tomto procesu.

"Sleepwell s podporou Wi-Fi přístupové body mohou rozložit své činnosti cyklů minimálně překrývají s ostatními, což v konečném důsledku slibných energetických zisků s minimálním snížení výkonu," uvedl Manwelier v prohlášení .

V blízkosti bezdrátových zařízení, má vliv na jejich výkonnost, a to se delší čas stahování ve více přeplněných oblastech, jako jsou města. A jak cloud computing stále roste, bude důvody pro připojení k wifi zvýšit. Uvedení WiFi zařízení připojené v pohotovostním režimu až ke stažení z jiného zařízení je kompletní zvyšuje baterie obou zařízení život.

Ani slovo o tom, kdy bude ještě Sleepwell být propuštěn, ale jakmile to je, můžeme všichni těšit na které mají více času na surfování, než hledat zásuvku.

Foto Florian Boyd



Žádné komentáře:

Okomentovat