sobota 2. července 2011

Carpooling spuštění Zimride hity 100 Million Miles Obsluhoval [Infographic]

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1-IG0Hg0x6c/:

Ačkoli American Automobile asociace (AAA), je jen čeká relativně marginální 2,5 procenta pokles cestování po víkendu v porovnání s loňským rokem, ceny zemního plynu jsou v současnosti v průměru 3,57 dolarů v USA - 82-cent zvýší ze stejného období loňského roku.

V aktuální novinkou pro všechny ty víkendové jezdce venku, sociální jízda sdílení startu Zimride dnes oznámila, že úspěšně prošel 100 milionů mil-cestoval značky. Vzhledem k tomu, FbFund příjemce zahájila před třemi lety, cestující v Zimride síti se přihlásili více než 100 milionů kilometrů a uložili více než 50 milionů dolarů nákladů na provoz vozidel.

Zimride, co-založený Logan Green a John Zimmer, se zaměřuje na vysoké školy, univerzity a společnosti společenství, což umožňuje uživatelům připojit sítě založené na těchto komunit s cílem usnadnit a koordinovat sdílení automobilů. Startup umožňuje prvních 50 uživatelů do sítě se přihlásit zdarma, na kterém místě komunity uživatelů pak má možnost zpívat pro předplatné.

Společnost pak spolupracuje s odbory dopravy a studentů na vysokých školách, vlády a velkých firem, nabíjení například univerzity, 9500 dolarů za rok služby. I když to může znít jako těžké prodat, zatím zúčastněných organizací a institucí, byli nadšení .

K tomuto bodu, Zimride také oznámila své 100. klienta sítě dnes, což znamená, že Zimride sítě dnes patří každé z 10 škol v University of California systému, stejně jako ostatní, včetně Stanford, Harvard, Cornell, Facebook, a Intuit.

Jako spouštěcí klade za cíl vybudovat celostátní trh pro řidiče, kteří chtějí udělat pár dolarů navíc pro ty prázdné autosedačky za dojíždění a výletech jejich prodejem na ostatní cestující, oznámení Dnes se ukázat Společnost je pokrok v tomto směru. U cen zemního plynu zůstanou vysoké, tam je spousta zájem o sdílení automobilů jako účinný prostředek snížení nákladů na dopravu.

K dnešnímu dni Zimride zvýšil z 1,5 milionu amerických dolarů stavidlo, K9 Ventures, Keith Rabois a další. Pro další statistiky, podívejte se na Zimride infographic níže:


Žádné komentáře:

Okomentovat