sobota 2. července 2011

Apple se snaží předběžné opatření na infuze aplikuj 4G, Galaxy S 4G, Droid poplatek, a Galaxy tab 10,1

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/02/apple-seeks-preliminary-injunction-on-infuse-4g-galaxy-s-4g-dr/:
Drama. Spíše než odcházející dost dobře sám - alespoň tak dlouho, její právníci správně užívat Den nezávislosti víkend - Apple má zdánlivě kopl jeho pokračující právní bitvě s Samsung zářez. Podle podání objevil FOSS patenty, rozrušený ve městě Cupertino podali návrh na předběžné opatření se americký okresní soud pro severní obvod Kalifornie. Zajímavé je, že pohyb v zdokonaluje jen na čtyři zařízení: 4G infuze aplikuj, Galaxy S 4G, Droid poplatek a Galaxy tab 10.1. Je to docela odvážný krok ze strany Apple - je-li ta věc má, a je zjištěno, že výše uvedené produkty mohou také být skutečně porušující o právech Apple by Sammy nuceni škubnutí výrobky z pultů v USA během několika měsíců. Pokud se propadne, ale bude Apple je celý případ může mít vážný zásah. Měli bychom přemýšlet, proč si každý může nejen vyjít, ale v tuto chvíli jsme hádat aktu o odpuštění stala cizím pojmem pro obě strany.

Apple se snaží předběžné opatření na infuze aplikuj 4G, Galaxy S 4G, Droid poplatek, a Galaxy tab 10,1 původně objevila na Engadget na so. 02.07.2011 10:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroj FOSS patenty | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat