sobota 2. července 2011

MoviePass vykopnut z divadel, než může získat vstupenku

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/02/moviepass-gets-kicked-out-of-theaters-before-it-can-get-a-ticket/:
AMC Zde je to špatný nápad: oznámit spuštění beta pro svůj film slevy předplatného vstupenek, ale zapomínají informovat 21 San Francisco-založené divadla uvedena, které jsou součástí zábavy. To je v podstatě to, co Landmark, AMC, kamery kina a kina jsou Big tvrdí MoviePass se začátkem tohoto týdne, a chlapec kukuřice začala pop. Podle zabalte a Variety, se řetězy ani s potěšením zjistili, že poslanec spolupracoval s partnerem vzájemné MovieTickets.com stanovit vstupné bez jejich souhlasu, zajímavé sousto je, že i přes nízké náklady pro spotřebitele, by divadla Stále platí plné vstupné. MoviePass doufal získat více podpory s testovací fázi, ale vypadá to, že bude pauza na pěkně dlouho. Ani slovo o tom, zda beta uvidí splátkového kalendáře, ale najdete podrobnosti v níže uvedených odkazů, a vyvracení PR od AMC kolem break.

Pokračovat ve čtení MoviePass vykopnut z divadel, než může získat vstupenku

MoviePass vykopnut z divadel, než může získat vstupenku původně objevila na Engadget na so. 02.07.2011 11:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Zábal (1) , (2) , Variety | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat