sobota 2. července 2011

Samsung kapky (jeden), Apple patent countersuit

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/lVa8L2-ZVZk/samsung-drops-one-apple-patent-countersuit.ars:

Poté, co Apple žaloval Samsung zpět v dubnu na tvrzení, že korejské firmy Galaxy řady smartphonů a tablets ošizený iPhone Apple software, hardware a průmyslových vzorů, Samsung opětovali palbu. Je to podala soudní spory proti Apple v Evropě a Asii , a podala proti porušení patentu countersuit Apple tady v USA.

, Že soudní spor se rychle dostal chaotický, s oběma stranami náročný přístup k unreleased prototypy dalších hardwaru v rámci případu a vypálit obvinění z obtěžování na své protivníky. Dnes, když bylo oznámeno, že Samsung se rozhodl upustit od svého amerického countersuit.

Podle agentury Bloomberg , který dostal do rukou Samsung zástupce v Soulu, případ byl skutečně propuštěn 30. června. Propuštění se "zjednodušení" Samsung právní počet případů, v závislosti na zprávě, ale Samsung bude pokračovat v zámořské případech a dále stíhat dříve v USA obvinění proti Apple.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat