sobota 2. července 2011

Verizon poplatky za datové přenosy úniku pokračuje, $ 30 pro uvázání 4G zákazníky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/02/verizon-data-charges-leak-continues-30-tethering-for-4g-custom/:
Skenování nad purports ukázat zákazníkovi Verizon brožura, která se objeví v obchodech příští čtvrtek, odhalovat nic jiného než podrobný úniku jsme je již ale alespoň poskytnout nějaké uklidňující plisované potvrzení výběžku detailů. Noví zákazníci budou vyloučeni z Šťastná země neomezených dat, a místo toho se vykašlat vrstvené měsíční poplatky v rozmezí od $ 10 za 75MB až 80 dolarů za 10 GB, plus další $ 20 za uvázání práv. V samostatné obrátit na tento příběh, slyšíme, že zákazníci, kteří chtějí, aby lano na 4G telefon bude muset zaplatit 30 dolarů za měsíc, aby Big Red radost. To by mohlo přijít jako šok, pokud jste žili, že se na volném uvazování nabídku, která končí příští týden, ale my jsme měli silné tušení , že to přijde. Kromě toho, že to není tak špatné: těch 30 dolarů dostanete neomezené údaje o nejrychlejší LTE sítě v okolí, zatímco 20 dolarů posádky musí vystačit s pouhým 2GB měsíčně.

[Díky, Verizon Guy]

Verizon poplatky za datové přenosy úniku pokračuje, $ 30 pro uvázání 4G zákazníky původně objevila na Engadget na So. 02.7.2011 15:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj DroidLife , PPCG | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat