sobota 2. července 2011

Facebook inženýři staví Google + inspirované Facebook Hack

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zL9CSZc6fZY/:

S mnoha tvrdit , že Google + je silně ovlivněna Facebook, Facebook inženýři Vladimir Kolesnikov , Peng ventilátor , Zahan Malkani , Brian Rosenthal má vyletěl spínače a vzali inspiraci z románu Kruhy Google design s Circlehack , mnohem jednodušší nástroj k vytvoření Facebook seznamy přátel.

Právě teď jediný způsob, jak si můžete vytvořit seznamy na Facebooku je tím, že půjdete na stránku Přátelé, kliknutím na účtu drop down menu, poté kliknutím na "Přátelé Upravit" a pak znovu na "vytvořit seznam" a spoustu dalších věcí těžkopádné .

Je to bordel, ale velmi důležité, pokud chcete dosáhnout stejné granulární sdílet funkce jako Google + na Facebook (což lze provést tím, že půjdete na "nastavení ochrany osobních údajů," kliknutím na tlačítko "Upravit", pak pod "Nastavit jako otevřený" Click No peklo jen Google to ).

Zatímco Circlehack nemá k dispozici všechny designové prvky, např. Google + kruhy vaši přátelé jsou členy nejsou záře na viset a nelze automaticky nastavit skupinu nebo nastavení ochrany osobních údajů v rámci aplikace, je to začátek, přinejmenším pro Facebook.

Dobře hráli kluci dobře hraje.


Žádné komentáře:

Okomentovat