sobota 2. července 2011

E-Commerce: Beyond The Metrics

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/blFJN0Y6n_g/:

Gautum Gupta je společníkem v General Catalyst Partners, kde se zaměřuje na finanční služby, podnikové IT, zákaznických službách a nových médií. Můžete za ním @ gRamblings .

Pro všechny vzrušení kolem obchodu v těchto dnech, došlo jen několik opravdu velkých změn za posledních 100 let. Sears propagoval zásilkového katalogu, řetězce jako Walmart konsolidované velký box maloobchod a Amazon přivedl zásoby online. Po více než 10 let růstu, e-commerce tvoří pouze asi 8% celkového obchodu v USA. Je jasné, že máme dlouhou cestu do pohybu více obchodě on-line. Věřím, že další vývoj e-commerce, co někteří označují za "sociální obchod", budou používat totožnosti zákazníka a údajů, aby lépe personalizovat a sloužit zákazníkům nad rámec toho, co Amazon dělal doposud.

Obchod, online i offline, je historicky velmi anonymní a neosobní. Offline zákazníci chodit do obchodů, naleznete v přesně stejné zboží, přivítá zaměstnanci, kteří neuznávají je a jsou vázány na stejné podmínky na zadní straně každého nákupu. Online byly pero a papír ze starých zásilkového katalogu nahrazeny drop-down menu a vyhledávací pole. Amazon a další místa se objevil s cílem poskytnout zákazníkům co hledali za nízké ceny. Jako ničivé, on-line katalog byl, je úspěch těchto internetových obchodů měří tři a čtyři zkratková slova dopisu: ". nákladů na získávání nových zákazníků" LTV "celoživotní hodnota" a Coca

Je však možné nakupování nesčítají úplně metrik. Když zákazník vstoupí do obchodního domu, aby si vyzkoušela nové boty, může se cítit váhání neví, zda se bude shodovat s jejím šatníku. Nebo, mohla serendipitously místě pár paty z koutkem oka, ale cítí frustrovaný, aby se dozvěděli, že pár není co očekávat, a to v její přesné rozměry, nebo dohoda prostě není dost dobrý. Tyto typy houpaček Nákupní zátarasů, duchovní z nákupu záměr zaváhání nebo frustrace, je důležitější než ukazatele mohou popsat. Další vývoj e-commerce se vyhnout těmto zátarasy Se znalostí tohoto konkrétního zákazníka identity a využití dat má zveřejněny (explicitní a implicitní nastavení), s cílem vytvořit osobní zážitek z nakupování pro ni.

Znát své identity se neomezuje jen na jméno klienta nebo základní demografické informace, ale může také zahrnovat jeho rodina a nákupu přátel historie zákazníka rád, styl, značky preference a vliv. V maloobchodě kontextu, její identity dovolí prodejce budovat vztah se zákazníkem. Když Sears nejprve prodáván hodinky prostřednictvím pošty, na vybudování důvěry u spotřebitelů slíbili zákazníkům, že každé prodané hodinky by byly přesné po dobu nejméně šesti let po koupi, jinak by to opravit zdarma. Stejně jako Sears se na konci 19. století, nejlepší on-line prodejci dnes sliby pro nás: slibují show a pomůže nám objevit zboží budeme rádi (personalizace), oni slibují, kteří nám pomohou rozhodnout, co koupit (Nástroje), a slíbit, že budeme mít radost celý zážitek, a to i poté, co koupit (služba).

Fyzikální prodejci působit pod omezení prostoru police konečné a musí doufat, že padne na rušné spotřebitele oko. V digitálním světě, s nekonečnými volby, bude opravdu úspěšné společnosti vynikají v pomoci spotřebitelům, ploutve

Žádné komentáře:

Okomentovat