neděle 12. června 2011

TiVo Premiere Q, náhled krabice přinést quad-tuner nebo non-DVR možností lineup

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/12/tivo-premiere-q-preview-boxes-bring-quad-tuner-or-non-dvr-optio/:
V časných náhled TiVo na plány pro kabel Ukázat tento týden v Chicagu, TMCNet zveřejnil informace o dvou nových set-top-boxy, které budou nabízeny prostřednictvím kabelových operátorů a výzkum Suddenlink. Jak navrhl nedávnými průzkumy a fórum příspěvků , Premiere Q je quad-tuner DVR s multiroom přenos až na tři HD kanály přes MOCA nebo Ethernet, zatímco Náhled TiVo první okno bez pevného disku a slouží jako klient hlavní okno. Další zjevení je zpráva, že aktualizovaná verze IPAD app TiVo to bude zahrnovat moci procházet kabel VOD , který umožňuje uživatelům vybrat si to na tablet a pak "film", je na jejich pole, kde se začne hrát. Pokud se informace pojme až nový hardware zdá být konkurenceschopné a moderní dost, ale my jsme přemýšlel, jestli TiVo bude i nadále sloužit koncových uživatelů, kteří dávají přednost nákupu zařízení namísto pronájmu a čekají na věci jako nové Directivo nebo softwarové aktualizace, které zvyšují výkonnost na Premiere a dokončit její HD nabídky systému.

[Díky, @ BrennokBob ]

TiVo Premiere Q, náhled krabice přinést quad-tuner nebo non-DVR možnosti lineup původně objevila na Engadget na ne. 12 červen 2011 16:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TMCNet | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat