neděle 12. června 2011

Americké fondy stínu sítí, buduje 'internet v kufru' pro demonstranty potlačené

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/12/us-funds-shadow-networks-builds-internet-in-a-suitcase-for-re/:
Zda represivní vládu , buggy DNS server , nebo trochu stará dáma je za své internetové výpadek, to nemůže být velká zábava, ale americká vláda sympatizuje s nepříjemnou situací, pokud máte co do činění s číslem jeden z důvodů. New York Times uvádí, že americké ministerstvo zahraničí bude mít strávil nahoru $ 70 milión na "stín sítě", který by umožnil demonstranty komunikovat, i když síly, které se táhnout tradiční konektor - zatím je to utrácelo přinejmenším $ 50 mil. nezávislý mobilní telefonní sítě v Afghánistánu, a vzhledem k $ 2 milión grantu pro členy New America Foundation vytvoření "internetu v kufru", na snímku nahoře. Je to partie ok sítě zařízení určené k rázné do země a nastavit privátní sítě. Naposledy jsme slyšeli, americká ministryně zahraničí Hillary Clintonová slíbil $ 25 milión pro právě tento druh volný přístup k internetu, a New America Foundation podala návrh na některé z těch babek - viz naše větší pokrytí níže uvedené odkazy - ale zní to jako peníze proudí rychle, a v mnoha směrech nyní.

Americké fondy stínu sítí, buduje 'internet v kufru' pro demonstranty potlačované původně objevila na Engadget na ne. 12 červen 2011 12:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje New York Times | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat