neděle 12. června 2011

Apple připomíná několik Verizon IPAD 2s, citovat problémy s připojením

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/11/apple-recalls-a-few-verizon-ipad-2s-citing-connectivity-issues/:
Několik čtenářů si všiml, 9to5Mac poněkud zvláštní fenomén, tento poslední týden - jejich čerstvě-objednal Verizon IPAD 2 jednotky dodávány celou cestu z Číny v pohodě, jen aby bumerang zpět k odesílateli těsně před dodací lhůty. Nyní Reuters oficiální slovo: Apple je připomínající "extrémně malý počet "z Verizon iPad 2s, které byly blýskl se duplicitního kódu MEID. Měly být dodány, by uživatelé pravděpodobně ocitl neschopný se připojit k 3G, nebo spuštěn z netrvalo dlouho, jako Verizon údajně může mít pouze jedno zařízení s jedinečným identifikačním kódem, který v síti najednou. Nejsme si jisti, zda tleskat, ale je dobré vidět, výrobci a nést odpovědnost za jejich hardware , než to udeří do police.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Apple připomíná několik Verizon IPAD 2s, citovat problémy s připojením původně objevila na Engadget na so. 11 červen 2011 18:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje 9to5 Mac , Reuters | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat