neděle 12. června 2011

DIY IPAD Photo Booth zachycuje chvíle, které může být příliš opilý na paměti

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/12/diy-ipad-photo-booth-captures-the-moments-you-might-be-too-drunk/:
DIY IPAD Photo Booth zachycuje chvíle, které může být příliš opilý na paměti
Unavený ze starých PC-povoleny Photo Booth se objevovat na každé svatbě, bar micva, a tajemník den oslavy navštěvujete? No, nejsi sám - německý fotograf jmenoval Rocco má své zjevné zklamání poklepal oproti konvenčním soupravy Photo Booth vytvořit jeho vlastní IPAD-připojený setup. Rocco je uspořádání nabízí Nikon DSLR , bezdrátové blesku, a IPAD pomocí aplikace ShutterSnitch, nacpaný do malé černé skříňky a připojí se k nožní pedál, který umožňuje dýchánek narazí na vypínač, když to uznají za vhodné. Jakmile je fotografie pořízena, jsou fotky převedeny na IPAD obrazovce, což témata můžete procházet a e-mail svůj oblíbený vzhled-jak-šílený-I-am výstřely. Pokud hledáte upgradovat Photo Booth nastavení pro váš další Rapture nebo BBQ Světový IPV6 den oslav, postupujte zdroj odkaz na návod.

[Díky, Chris]

DIY IPAD Photo Booth zachycuje chvíle, které může být příliš opilý na paměti, původně objevila na Engadget na ne. 12 červen 2011 15:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje ifun | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat