neděle 12. června 2011

Weird Science jí zářící ovesné vločky k snídani

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/jO1xAd9RYmA/weird-science-eats-glowing-oatmeal-for-breakfast.ars:

Ovesné vločky stejně dobré jako vejce-pro doručování radioaktivity: Může se to zdát poněkud divné, ve skutečnosti se snaží dostat radioaktivity do jídla, ale standardní způsob měření žaludeční doby přepravy zahrnuje stouply některé vejce s izotopem technecia. Ale pokud jsou vejce není vaše věc, někteří lidé z Northwestern nemocnici Memorial mít pro Vás dobrou zprávu: lepení radioaktivity v ovesných vloček funguje stejně dobře . A ještě lépe, lepek-zdarma ovesné vločky, je také v pohodě. Trik je vždy dát své radioaktivní izotop v ovesné vločky, než vařící voda je přidána, aby byla připravena. Teď už víš.

Pokud je to ovesné vločky nebo sedativa, formy bude mít sliz sedativa: Vědci studovali některé formy slizu formy, protože oni jsou schopni vytvořit komplikované sítě mezi zdroji potravy, s ovesnými vločkami je jídlo volby. Co nebylo učiněno dříve (pokud je mi známo, přinejmenším), je studie o tom, zda formy slizu skutečně rád ovesné vločky. Pro žádný zřejmý důvod, někdo se zeptal na tuto otázku . Odpověď: chtějí sedativa lepší. Formy budou zřejmě přeskočí ovesné vločky (nebo dokonce chutnější med) je-li rostlinný výtažek s uklidňující vlastnosti, je na stejné misky. Takže, pokud jste udržet sliz formy jako mazlíček, možná budete chtít držet to pryč od ambien.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat