neděle 12. června 2011

Virgin Mobile umožňuje spouštět Android Blur-zdarma na Motorola Triumph

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/12/virgin-mobile-lets-android-run-blur-free-on-the-motorola-triumph/:
Motorola naděje na záchranu jeho pošpinily MOTOBLUR UI s jméno-změna . My jsme však, myslím, že rez běží hlubší než to - a zdá se, nejsme sami. Virgin Mobile se rozhodl vydat své zákazníky předplacených služeb "opravdové Android zkušenost" od nynějška, což znamená, zjistíte, žádné proprietární shell vůbec sedět na svůj nový telefon Motorola Triumph. Kromě několika málo kousků bloatware Panny Marie, Triumph unikne s relativně standardní instalaci OS Android 2.2. Mezitím se MOTOBLUR stále vnucuje pay-měsíční zákazníky, kteří si koupí Photon 4G nebo XPRT z Sprint, Virgin Mobile mateřské společnosti. Někteří z nich mohly zaujmout shell a jeho add-ons, ale ostatní se budou mít lépe, aniž by takový OS kontaminace .

Virgin Mobile umožňuje spouštět Android Blur-zdarma na Motorola Triumph původně objevila na Engadget na ne. 12 červen 2011 04:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PCMag | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat