neděle 5. června 2011

Champtron je 65-incher lze rozpoznat dva-dotykem prstu, aby pro slušně prostorný druhá obrazovka (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/05/champtrons-65-incher-can-recognize-two-finger-touch-make-for-a/:
Pokud jste nikdy nemůže mít dost obrazovce nemovitostí při práci, možná budete chtít dát Champtron je 65-palcový monstrum vzhled. Je to 1080p Sharp panel prodchnutý schopnost rozpoznat dva dotykové vstupy v čase - což může být prsty nebo "jakýkoli" jiný druh stylusu - který by měl prokázat, zatraceně užitečné, když se snažíte Photoshop něco navíc lesk na vrcholu Steve Ballmer 's slavný dome. Jako bonus, rozměry této obrazovky, aby Windows 7 UI extrémně prst-přátelský. Sakra, to hraničí se na pěsti-přátelský, když explodoval na 65-palcové velikosti. Viz video z tohoto mistrovství po přestávce.

Pokračovat ve čtení Champtron je 65-incher lze rozpoznat dva-dotykem prstu, aby pro slušně prostorný druhá obrazovka (video)

Champtron je 65-incher lze rozpoznat dva-dotykem prstu, aby pro slušně prostorný druhá obrazovka (video) původně objevila na Engadget na ne. 5.6.2011 15:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat