neděle 5. června 2011

Motorola Droid 3 uniká v tutoriálu vids, potvrzuje 8MP fotoaparát a 1080p nahrávky (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/05/motorola-droid-3-leaks-out-in-tutorial-vids-confirms-8mp-camera/:

Verizon a Motorola se stále těsnější víko na Droid 3 , než mnoho smartphonů nedávné jsme viděli, ale pěkný velký únik jen pramenil ze dna hrnce - spuštění blogu PhonePads gadget získané tři instruktážní videa z pěti-řadá QWERTY posuvník rozepření její věci. Zatímco tam je žádná diskuze o všech dual-core křemík , tam je opravdu 8 megapixelový fotoaparát na palubě, který je zřejmě schopen 1080p HD video nahrávek. Mezi další změny patří to, co se zdá být pár klávesy pro ovládání hlasitosti na pravém okraji (místo obvyklých rocker), zřejmý nedostatek vyhrazené tlačítko fotoaparátu, a to jak mikro-USB a mini-HDMI na levém okraji v Droid X2 konfiguraci. Budete zřejmě ještě dostat své Swype virtuální klávesnici, ale je těžké říci, jakou verzi Android telefon bude zahrnovat - Verizon jasně říká "Software prokázáno, že závěrečné" na každé video. Najít další záběry po přestávce.

Pokračovat ve čtení Motorola Droid 3 uniká v tutoriálu vids, potvrzuje 8MP fotoaparát a 1080p nahrávky (video)

Motorola Droid 3 uniká v tutoriálu vids, potvrzuje 8MP fotoaparát a 1080p nahrávky (video) původně objevila na Engadget na Ne. 05.6.2011 13:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PhonePads | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat