neděle 5. června 2011

Mad Catz 'exkluzivní Xbox 360 bezdrátových sluchátek odhalil: integrovaný hlasový chat, 5.8GHz základnové stanice

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/04/mad-catz-exclusive-xbox-360-wireless-headphones-revealed-integ/:
Vzpomínám si, jak Mad Catz vstřelil exkluzivní práva na výrobu Xbox 360 bezdrátových sluchátek? Tady je řešení: tyto plechovky nemusí být uvázána na váš ovladač pro hlasový chat nebo zapojen do zdi, aby poplatek. Podle IGN, nové Mad Catz 7,1 Warhead bude dostat vše, co potřebuje od základnové stanice připojena ke konzole. String USB a optické kabely přímo z Xbox 360 k tomu malému věž výše, a budete údajně dostatek 5.8GHz pásma dodat Virtual Dolby Surround zvuk čtyři párů sluchátek najednou - plus bezdrátový Xbox LIVE audio chat díky některým nativní podporu od společnosti Microsoft. A co víc, bude základní USB stanice také vám on-screen baterie odečet, a pokud Warhead dojdou šťávy, zjistíte, druhý za chodu baterii sedí v základnové stanice nabíječky. Pokud to zní příliš bohatá na krvi, Devastator bude příkopu prostorový zvuk a dobíjecí baterie při zachování stejné konektivitě a 50mm drivery jeho bratra prémie. Kolik bude stát, že vás je stále ještě třeba určit, i když Mad Catz řekl IGN, že budou všechny prstence až 300 dolarů v rámci této dovolené.

Mad Catz 'exkluzivní Xbox 360 bezdrátových sluchátek odhalil: integrovaný hlasový chat, 5.8GHz základnové stanice původně objevila na Engadget na so. 04.06.2011 22:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje IGN | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat