neděle 5. června 2011

Sony dual-S2 obrazovce tablet hity FCC, chlouba AT & T-připraven mobilní frekvence

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/04/sonys-dual-screen-s2-tablet-hits-the-fcc-boasting-atandt-ready-c/:
Bez ohledu na to, jak se můžete cítit o možných nebezpečích elektromagnetického záření , to přišlo vhod mocné dnes - identifikace této značky-nové Sony S2 tablet v čele s USA. FCC nedávno dostal pohled na dual-obrazovce Sira Howarda Honeycomb véčko, a díky veřejné části svých zpráv, máme nějaké zásadní specifikace: Sony "SGPT211US" bude sport 2.4GHz 802.11 b / g / n Wi-Fi, Bluetooth, a většina odhalujíce, 850MHz a 1900MHz 3G kapely svědčí o startu na AT & T. Nyní, frekvence jsou jistě také využívá několik předních kanadských dopravců, ale to jen tak se stane, že tento konkrétní testovaný model je varianta US - s ostatními určené pro Kanadu a Japonsko - a to zejména na buněčné modul Ericsson F5521gw , které znamená, že by dokonce mohly být při pohledu na 21Mbps HSPA + rychlostí. Než začnete spekulovat, nicméně je tu ještě jeden zásadní spec na akcii: prototypy zřejmě mají odnímatelný 3080mAh Li-ion baterie. Swell.

Pokračovat ve čtení Sony dual-S2 obrazovce tablet hity FCC, chlouba AT & T-připraven mobilní frekvence

Sony dual-S2 obrazovce tablet hity FCC, chlouba AT & T-připraven mobilní frekvence původně objevila na Engadget na so. 04.06.2011 23:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat