neděle 5. června 2011

Batarang řadiče být hozen na E3, vrať se v říjnu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/04/batarang-controllers-to-be-thrown-at-e3-come-back-in-october/:
Batarang řadiče být hozen na E3, vrať se v říjnu
Pokud se více batmobiles , netopýr-USB klíčenky , a netopýr-počítačům nestačí přesvědčit vás, Bruce Wayne je marné egomaniac, možná tyto Batman: Arkham Město batarang řadiče vám pauzu. V tradičním bat-gadget móda, tyto Xbox 360 a PS3 ovladače pochlubit laciný bat-estetické (např. netopýr-start a select / zpět tlačítka), duální rachot motorů, pohodlí-měkké rukojeti, a sedm přepínatelné šplouchá barvy LED. I když fyzicky dva řadiče jsou dost podobné, Ol 'Netopýři zdá se, nakloněn PlayStation 3, což její řadič nejen populární tlačítko Xbox 360 / analogové layout, ale vnitřní baterie, nabíjecí kabel odpojitelný a Batman-themed USB RF přijímač, nastartovat. Varianta Xbox? Datované, kabelovou záležitost - ale hej, alespoň je to tu, že Xbox Guide tlačítko, ne? Regulátorů bude k vidění příští týden na E3, s laskavým svolením Power-A, a bude hit pultech obchodů, pokud Batman: Arkham Město lodí v říjnu, takže si trochu omluvit nesmí být zaměřeny a připravený, když netopýr-telefon zvoní. Hit přestávka na oficiální tisková zpráva ... nebo, víte, Robin to za vás neudělá.

Pokračovat ve čtení Batarang řadiče být hozen na E3, vrať se v říjnu

Batarang řadiče být hozen na E3, vrať se v říjnu původně objevila na Engadget na so. 04.06.2011 21:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq | zdroje Power- | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat