neděle 5. června 2011

Mercedes-Benz dokončil vodíkový pohon-F-Cell Svět Drive, ale musel přinést své vlastní palivo

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/04/mercedes-benz-completes-hydrogen-powered-f-cell-world-drive-but/:
Na lednové Detroit Auto Show , Mercedes-Benz netrpělivě předváděl svůj vodíkový pohon-F-Cell auto, slibovat prokázat životaschopnost paliva-buněk vozidel jízdy tři z nich po celém světě . A nyní, celkem 18.641 kilometrů později, to dokončil to, že cesta, přijíždějící bezpečně domů na společnosti Stuttgart ředitelství. Má se to ukáže jako palivo-články jsou připraveny k hlavním vysílacím čase? No, výlet trval 70 dní jízdy na pokrytí čtyř kontinentů a řada vozidel 'dosáhla vrcholu těsně nad 400 mil - v Kazahkstan. Ale MB připouští, že jsou pouze 200 čerpacích stanic po celém světě, ve většině případů F-Cells musel se spoléhat na tag-along mobilní čerpací jednotka. Společnost doufá, že její demonstrace bude stimulem pro rozvoj v čerpací stanici-infrastruktura: s palivo-buňka auto nemůžete snadno natankovat musí mít pocit, jako vlastnit létající DeLorean v roce 1885. Chcete-li získat úplný rozpis najdete v Mercedes-Benz PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Mercedes-Benz dokončil vodíkový pohon-F-Cell Svět Drive, ale musel přinést své vlastní palivo

Mercedes-Benz dokončil vodíkový pohon-F-Cell Svět Drive, ale musel přinést své vlastní palivo původně objevila na Engadget na So. 04.6.2011 17:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat