neděle 5. června 2011

Týden v Apple: pre-WWDC 2011 vydání

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/JxwJBGLEMug/week-in-apple-pre-wwdc-2011-edition.ars:

Jsme nyní jen pár dní od začátku v roce 2011 celosvětových vývojářů konference, a týden Apple novinky byla z velké části soustředěn kolem toho, co můžeme čekat, že slyší na keynote pondělní. Apple potvrdil, že hodlá projednat iCloud a IOS 5, a melou mlýny zbláznila snaží nutit iCloud rysy. Apple také zabýval nejnovější Mac ochránce malware a Lodsys patent troll začal žalovat třetí-party vývojářů. Přečtěte si o plné náměty z minulého týdne:

Apple kapky tajemství, potvrzuje IOS 5, iCloud z kohoutku na WWDC 2011 : Apple potvrdila, že plánuje představit novou platformu cloud služeb, iCloud, stejně jako IOS 5 na WWDC v pondělí 6. června.

Lodsys na Apple: Váš dopis nic neznamená, my jsme žaluje vývojáře : Lodsys žaloval sedm IOS a Android vývojáři přes porušení patentu tvrzení týkající se in-app nákupu. Zatímco Apple doposud tvrdila, že vývojáři se vztahuje licence deku, Lodsys věří, třetí-party vývojářů dluží jim peníze.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat