pátek 3. června 2011

Qualcomm se sci-fi o krok blíže k realitě na veletrhu Computex 2011 (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/03/qualcomm-takes-sci-fi-one-step-closer-to-reality-at-computex-vi/:
Zatímco létající auta jsou stále snem, ostatní technologie jsou rychle přechází z věcí o sci-fi filmy do velmi hmatatelné říše reality. To byl určitě případ Qualcomm Booth zde na Computex , kde jsme se dostali na zkušenosti dvou zajímavých nových technologií - nulové zpoždění závěrky a ultrazvukové pero. Co když se při stisknutí tlačítka spouště na telefonu fotoaparát zachytil 2 snímky před, v průběhu jednoho rámu, a 2 snímky po tomto okamžiku? To je myšlenka Scalado je nula zpoždění závěrky , která urychluje proces fotografování na telefonu tím, že nechá kameru neustále vzorové obrázky a umožňuje uživateli vytvořit kompozitní snímek z obsahu k dispozici až 5 snímků.

Také na displeji byla Qualcomm ultrazvukové pero, které jsme už hráli s na MWC. Pomocí ultrazvukové snímače připojené k pero a telefon s 3 mikrofony (jako MSM8660 Mobile Development Platform), ultrazvukový signál může být triangulací určit polohu pera. Jakmile kalibrované, telefon je schopen přesně zachytit rukopis buď na obrazovce, nebo na standardní list papíru až 30 cm daleko. Všimli jsme si, že přesnost a vzdálenost Zdá se, že lepší je od února - v tomto tempu, snad budeme všichni mít létající auta brzy po tom všem? Podívejte se na galerii a hit přestávka na naše ruce-na video.

Pokračovat ve čtení Qualcomm se sci-fi o krok blíže k realitě na veletrhu Computex 2011 (video)

Qualcomm se sci-fi o krok blíže k realitě na veletrhu Computex 2011 (video) původně objevila na Engadget na Pá. 03.06.2011 02:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat