pátek 3. června 2011

OnLive náklonem univerzální bezdrátový ovladač, bezproblémovou integraci Facebooku a více - testujeme tablet zkušenosti HTC Flyer (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/02/onlive-outs-universal-wireless-controller-seamless-facebook-int/:
Řekli jsme si, že OnLive se blíží k tablets, televizory, a další zařízení , zatímco zpět, ale možná jste byli trápí myšlenka ovládání přes dotykovou obrazovku Duke Nukem nebo IR dálkového ovládání. No, nic víc starat, jak OnLive je vyrobena Univerzální bezdrátový ovladač, aby vám konzole ovládacích prvků na všech OnLive-kompatibilní zařízení. Společnost je tajný recept umožňuje se připojit přímo k přírodní nebo smartphone, a tam je také USB dongle pro použití s ​​PC a non-VIZIO televizory. Zeptali jsme se generálního ředitele společnosti Steve Perlman, co bylo v jeho vařit bezdrátových čarodějnice ', ale všechno, co nám řeknou, že je černá magie není Bluetooth. Dostali jsme se podívat na nový řadič osobně, a tam žádný rozpoznatelný rozdíl mezi ním a ten, který přichází s MicroConsole - vypadají stejně a hrají stejný, plus nový gamepad má 802.15.4 rádio pro zpět- kompatibilitu s MicroConsole taky. Bohužel, že hardwarový klíč není ještě připraven k hlavním vysílacím čase, ale my jsme, že to bude "trochu větší", než je malá Logitech Unifying Receiver .

Když jsme šli hands-on s novým řadič, to bylo spárován s HTC Flyer . Byli jsme čekali, OnLive je služba na nové tablet HTC, a na základě zkušeností nezklamal - v naší krátké době se zařízení, herní byl tak dobrý, na letce, protože je na PC, s malým zpožděním a stejnou kvalitu grafiky. Kromě Flyer a VIZIO je VIA hardware , více zařízení je mnoho nastavena na vstup do OnLive rodina v tomto roce, i když Steve by nám říci, kdo je jejich výrobu. On přece říkal, že bez ohledu na to, jakou značku-jméno je na přední straně krabice, společnost přeje, aby mohla 50000000 Blu-ray přehrávačů a 25 milionů internetových televizorů dodáván s servis na palubě do konce roku. Chcete-hit tohoto cíle, společnost spolupracuje s Intelem, aby streamování herních zařízení, aby balení Atom CE4100 křemíku začíná letos na podzim.

Hot hardware nedostal herní šťávy tekoucí? No, jak se o některých bezproblémovou integraci s sociální sítě? To je pravda, to už OnLive hraní dotýkání nohou pod stolem s Facebookem a umožňují uživatelům spustit hry přímo z jejich profilu stránkách. K dispozici je také automatická převodovka "chlubit klip" video obrázky (se podělit o své největší hity hraní) a nástěnné příspěvků nechat lidi vědět, když začnete hrát - s doprovodnými odkazů, aby mohli sledovat, nebo připojit palců Všechny tyto nové dobroty budou k vidění na E3 příští týden, ale pokud jste hladoví pro bližší informace právě teď, video a PR jsou po přestávce.

Žádné komentáře:

Okomentovat