pátek 3. června 2011

Apple fotoaparát patent mohl zastavit smartphone bootleggers v jejich stopy

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/02/apple-camera-patent-could-stop-smartphone-bootleggers-in-their-t/:
Apple Infrared Camera systém
Apple je vždy podání patenty pro podivné a fantastické věci, které nikdy se mi najít jejich cestu do skutečné produkty. Ale žádost byla dnes zveřejněna informace některé zajímavé technologie, které jsme mohli vidět ve skutečnosti dostat zaseknutý do budoucna iPhone (pro lepší nebo horší). Spárováním infračervený senzor s fotoaparátem již na palubě, mohl přenosná zařízení přijímat data od vysílače umístěné, dobře, kdekoli. Mimo jednoduše odstřelovat text a otevření odkazů jako oslavovaný QR kód , mohl vysílače vypnout některé funkce, jako je fotoaparát, aby se zabránilo nahrávání na kina a dějiště hudby. Pokud se zcela vypnutí vačka zdá trochu těžkopádný, může vodoznaky také být aplikován na fotky identifikaci firmy nebo obsah chráněný autorskými právy. Některé potenciální použití jsou trochu méně Big Brother, jako jsou muzea zářící informace o exponátech na uživatele nebo spuštění audio průvodce. Zřejmě třetí strany by měly dostat za IR tlačit a není žádná záruka, že Apple bude dát to do budoucna iProduct. Přesto, že jsme trochu strach, že dny rozmazaný koncertu videa z YouTube může být chýlí ke konci.

Apple fotoaparát patent mohl zastavit smartphone bootleggers v jejich stopách se původně objevila na Engadget na Čt. 02.6.2011 20:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Apple zjevně | zdroje US Patent Office | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat