pátek 3. června 2011

Sonos S3 / Přehrát: 3 bezdrátových all-in-one systém reproduktorů unikly do federálové

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/03/sonos-s3-play-3-wireless-all-in-speaker-system-leaked-by-the-f/:
Podívejte se, co FCC vlečeného: je to zbrusu nový, neohlášené all-na-jeden reproduktor pro zařazení do vaší bezdrátové audio systém Sonos. Mini S5 , chcete-li, že jde o název "Play: 3" v závislosti na černé a bílé FCC etikety - naráží na černé a bílé nabídky stejně jako S5. Zajímavostí je, že FCC dokumenty také se odkazovat na Play: 3 jako "S3" v souladu s S5 nomenklatury Sonos '. Náš přítel Dave Zatz spekuluje, že maličké velikosti a název je dobrým indikátorem toho, že S3 / Přehrát: 3 se představí trio řidičů a specializované digitální zesilovače, blízký S5 pět (dva výškové reproduktory, dva středy a subwoofer). A víte co? Museli bychom se dohodnout. Nyní, vzhledem k velikosti a S3 Sonos 'prokazatelná schopnost používat software, aby dokonale synchronizovat audio přes desítky krabic Sonos, budete muset odpustit nám přemýšlel, jestli má Sonos bezdrátové 5,1 řešení domácího kina do svého rukávu. No Sonos, co? Důkazy o Play: 3 vs S3 konvence pojmenování lze najít po přestávce.

Pokračovat ve čtení Sonos S3 / Přehrát: 3 bezdrátových all-in-one systém reproduktorů unikly do federálové

Sonos S3 / Přehrát: 3 bezdrátových all-in-one systém reproduktorů unikly na federálové původně objevila na Engadget na Pá. 03.06.2011 05:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Zatz není legrační | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat