pátek 3. června 2011

T-Mobile 4G Hledat Google Nové články snímek dostane na snímku s Gingerbread, může debut příští měsíc

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/02/t-mobile-mytouch-4g-slide-gets-pictured-with-gingerbread-may-de/:
Nevěděli jsme, to bylo možné, ale pan Blurrycam právě vylezli-Blurrycam'd. Po získání nějaké kvalitní hands-na čas s FCC tento týden, T-Mobile 4G Hledat Google Nové články snímek měl krátký focení předvádí několik svých aktiv. Obrazy, které poskytl jeden ze zdrojů BGR to, dejte nám krátký pohled na zařízení klávesnice a některé z jeho software specifikace. Hledat Google Nové články 4G snímků se zdá být spuštěn Android 2.3.4 - stejnou verzi Gingerbread nachází na Nexus S - a nejnovější iteraci HTC Sense UI. Tento zdroj také potvrdil, 8 megapixelovým fotoaparátem a škádlil, že telefon běží "tak hladce, jak htc Sensation "a na obrazovce" není moc psát domů. " Dozvídáme se, že 4G Hledat Google Nové články Slide je tužkou na v první polovině července, a vypadá, že je mocná pokuta QWERTY-slide možnost v rámci stabilní společnosti T-Mobile Android. Nebo můžete stejně dobře jako jeden pohled za daných okolností.

T-Mobile 4G Hledat Google Nové články snímek dostane na snímku s Gingerbread, může debut příští měsíc se původně objevila na Engadget na Čt. 02.06.2011 18:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PhoneScoop | zdroje BGR | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat