pátek 3. června 2011

Apple iCloud tašky poslední významnou nahrávací firmou, bude stát 25 dolarů / rok je možno se přihlásit?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/02/apples-icloud-bags-last-major-record-label-will-cost-25-yea/:
Rádi bychom slyšeli, že univerzální byl jedinou překážkou , a nyní CNET říká, že dohoda je hotovo - Apple má údajně podepsána všemi čtyřmi hlavními gramofonovými společnostmi pro své nadcházející iCloud služby. Budeme vám přinese všechny potvrzené detaily 6. června , ale na počkání, tady je nějaký k zamyšlení: Los Angeles Times řekl, že Apple bude nakonec poplatek někde kolem 25 dolarů za rok pro předplatné mrak. , Které pomohou doplnit 58 procent kus koláče to je v plánu vzít od průmyslu hudby pro písně i když distribuované sítě, a případně některé reklamní příjmy stejně. 30 procent bude údajně jít do štítků a dalších 12 procent na vydavatele, kteří budou zřejmě bude podepisování vlastních smluv s zítra Apple.

Update: Je to skutečně zajímavý rozdíl mezi těmito dvěma zdroji tady: LA Times uvádí, že Apple při které pěkné, šťavnaté 58 procent, ale říká, že CNET etikety bude trvat o 58 procent, zatímco Apple tvrdí, že jeho tradiční místo 30 procent. Jsme vyšetřování.

Update 2: LA Times aktualizovala svou kus, s různými procenty ještě - údajně bude Apple mít 18 procent, vydavatelé získat 12 procent, a etiket 70 procent řízení.

Apple iCloud tašky poslední významnou nahrávací firmou, bude stát 25 dolarů / rok je možno se přihlásit? původně objevila na Engadget na čt. 02.6.2011 17:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CNET , LA Times | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat