pátek 3. června 2011

HTC oznámila OpenSense SDK a HTCdev, nabízí ráj uvnitř jeho zděný zahradní

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/03/htc-announces-opensense-sdk-and-htcdev-offers-paradise-inside-i/:
Peter Chou je sdílení HTC milosti na Uplinq 2011 s vyhlášením OpenSense SDK, kde společnost doufá, že se rekrutovat vývojáře ochotni vytvářet aplikace speciálně pro Sense 3,0 . S pomocí komunity HTCdev, budou návrháři softwaru obdrží nástroje k vytvoření plynulé zkušeností mezi jejich aplikací a HTC uživatelské prostředí (a zároveň činí jejich aplikace nekompatibilní se non-HTC telefonů). Pod kůží, budou vývojáři umožněn přístup k vlastní API, které podporují 3D zobrazení a tablet pera - což by mohlo být docela herní sezení. Tam je v současné době žádné datum vydání pro SDK, ale společnost již užívá jména pro letní startu. Takže, pokud vám to nevadí pomáhá HTC budovat tuto bariéru kolem Android je "otevřený" mantra, jsme si představit, tam je nějaký spíše úhledný aplikace, které čekají na daném životě. Skočit přestávka na doprovodné PR.

[Díky, Jonny a Eric]

Pokračovat ve čtení HTC oznámila OpenSense SDK a HTCdev, nabízí ráj uvnitř jeho zděný zahradní

HTC oznámila OpenSense SDK a HTCdev, nabízí ráj uvnitř jeho obezděné zahrady původně objevila na Engadget na pá. 03.06.2011 01:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje HTCdev | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat